Het leukste restaurant van Castricum!

Kom Happen & Tappen Bij Sjoerd, het leukste restaurant van Castricum! Bij Sjoerd biedt zijn gasten sinds mei 2004 gevarieerde gerechten in een gezellige huiselijke sfeer. Bij Sjoerd is de ideale plek om te genieten van de nu al veelbesproken keuken onder leiding van chef kok Kjellt. De legendarische hamburgers en karakteristieke grill gerechten zijn onderdeel van het uitgebreide menu. Naast eten kun je bij sjoerd terecht voor een gezellige borrel en div Belgische speciaalbieren als Duvel en goede wijnen voor een betaalbare prijs.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 - 01:00 uur
Donderdag 17:00 - 01:00 uur
Vrijdag 17:00 - 01:00 uur
Zaterdag 17:00 - 01:00 uur
Zondag 17:00 - 01:00 uur
bijsjoerd4
bijsjoerd1

Laatste nieuws

Op regelmatige tijden worden hier de laatste updates over restaurant Bij Sjoerd geplaatst. Blijf op de hoogte van al het nieuws over restaurant Bij Sjoerd.
Meer nieuws

Menu

Vanaf 17.00 uur ben je welkom bij ons voor het diner. Proef de gevarieerde gerechten van onze chefkok Kjellt!  
Menu

Contact

Je kunt Bij Sjoerd telefonisch bereiken. Daarnaast is het mogelijk een mail te sturen.
Contact

Reserveren

Reserveren is zowel telefonisch als per mail mogelijk . Mail reserveringen worden vanaf dinsdag beantwoord!
Reserveren
foto2
bijsjoerd3

De sfeer van restaurant bij Sjoerd is niet in een paar woorden te omschrijven, als het al te omschrijven valt. Denk aan rock-n-roll, huiselijk, gezellig en gastvrij. Hier proef je een ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een ambiance met een duidelijke handtekening van eigenaar Sjoerd. Een oude Gibson gitaar, aan de met sloophout bekleedde muur, afgewisseld met een originele Herman Brood typeert Bij Sjoerd. Bij Sjoerd is een echte ontmoetingsplaats voor een ongedwongen avondje uit.

Restaurant Bij Sjoerd ligt in het gezellige centrum van Castricum. Het strand van Castricum biedt een keur aan faciliteiten voor surfers, zwemmers, wandelaars en mensen die de zon op willen zoeken. Een bruisend nachtleven, de vele evenementen, braderieën en bloemen zijn slechts een greep uit het aanbod van deze levendige gemeente. Ook voor winkelend publiek keuze te over in de Dorpsstraat of winkelcentrum Geesterduin.